Nous camins en comunicació publicitària per assolir noves fites

Creativitat gràfica i publicitària fins al mínim detall, cobrint tots els àmbits de la imatge corporativa i de producte, amb el major rigor i una gran experiència.

Abastem de forma global, tots els aspectes de la publicitat digital, la seva adaptació als nous canals i suports, amb una visió transversal de la comunicació online i offline.

Desenvolupem campanyes i suports de naturalesa audiovisual de tot tipus per transmetre’s en tots els canals, tant els més tradicionals com els canals digitals.

Treballem tots els aspectes necessaris del contacte dels anunciants amb els seus clients, ja sigui en certàmens enfocats en el consumidor com en els esdeveniments de caràcter professional.

El futur manté viva la il•lusió d’evolucionar dia a dia

Hem complert 25 anys recorrent una llarga trajectòria que ens ha conduït al món de les xarxes socials, els dispositius mòbils i les botigues online. Avui formen part sens dubte de la nostra essència.

Coneix Minspira, el portal de venda online d’Advertis

Minspira és el primer portal de tendes online de Marques, especialitzat al món de l’equipament i objectes de decoració per a la llar. Descobreix les tendes online de les millors marques de Minspira :
FRANKE MINSPIRA
BD BARCELONA DESIGN MINSPIRA
PANASONIC MINSPIRA
BURRITO BLANCO MINSPIRA
MEPAMSA MINSPIRA

JoSócBarcelona